FacebookTwitterLinkedIn

Parteneriatul este unic în industria de comunicare și are ca scop principal identificarea și oferirea de noi oportunități de comunicare creativă pentru toate agențiile parte din WPP și clienții acestora din întreaga lume. Astfel, WPP și clienții săi vor și mai activi în zona de inovație în comunicare, cu beneficii și rezultate de impact asupra business-urilor.

Manuela Necula, CEO Ogilvy, Wunderman Thompson & Hogarth Romania: „Acest parteneriat susține demersurile noastre de a răspunde clienților locali cu soluții creative și inovatoare de interacțiune cu consumatorii. În ultimul an, am dezvoltat proiecte care au inclus cu succes platforma TikTok în mixul de comunicare și avem în plan dezvoltarea expertizei de social media cu cei mai pregătiți oameni în domeniu. TikTok a demonstrat deja amploarea oportunităților de interacțiune creativă și autentică cu consumatorii, iar noi suntem aici să oferim clienților locali cea mai bună consultanță în domeniu“. 

TikTok Academy (Academia TikTok) este un element central din cadrul acestui parteneriat și reprezintă un program de instruire personalizat, o premieră pentru angajații unui grup de comunicare, adresat cu precădere experților în social media, precum și celor din zona de buying și planificare.

Programul TikTok Academy are ca obiectiv principal introducerea comunității de experți WPP în cele mai subtile detalii de utilizare a platformei. De asemenea, angajații WPP vor avea acces prioritar și personalizat la cele mai noi produse și servicii de advertising, inclusiv cele care integrează realitatea augmentată.

Fenomenul TikTok a înregistrat o creștere fulminantă a utilizatorilor în ultimul an și devine tot mai mult un instrument de comunicare pe care clienții doresc să îl folosească cât mai eficient și mai relevant. Nevoia de consultanță cu privire la modul de abordare și integrare a platformei în strategiile de comunicare stă la baza acestui parteneriat unic în industria de comunicare mondială.

În cadrul parteneriatului, WPP și TikTok vor lansa și un studiu care îi va ajuta pe clienți să înțeleagă mai bine funcționaltățile platformei pentru o utilizare cu rezultate cât mai eficiente în dezvoltarea business-ului.