FacebookTwitterLinkedIn

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică, dar reprezentanții companiei estimează că aproximativ 20 de procente din cifra de afaceri a Grupului Wizrom vor fi reprezentate de veniturile WizSalary, în acest an.

Grupul estimează venituri de peste 6 milioane de euro în acest an, în condițiile în care în prima jumătate din 2015 a înregistrat o cifră de afaceri de 3,3 milioane de euro, situându-se la un nivel similiar cu cel înregistrat în prima jumătate a anului trecut.

În urma acestei tranzacţii, Wizrom va integra WizSalary şi va dezvolta, în viitorul apropiat, WizOne ca soluţie extinsă, care se va ocupa cu parte de management a resurselor umane, a mai anunțat compania.

„Am plăcerea de a anunţa numele noii noastre suite de business, WizOne, care adresează una dintre cele mai arzătoare nevoi în domeniul HR: creşterea nivelului de angajament al salariaţilor prin evaluarea cu acurateţe a performanţelor şi motivaţiilor lor de creştere”, a declarat Zohara Davidai, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Wizrom.

Wizrom este un integrator de produse ce furnizează soluții IT de business și consultanţă de business și are filiale în Republica Moldova şi Bulgaria, numărând în total peste 4.000 de clienți.

WizSalary oferă soluții de salarizare și management de personal, prin care procesează anual aproximativ 700.000 de angajați din mediul privat.