Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Grupul Time reduce tirajele și frecvențele de difuzare pentru titlurile sale, printre care „Fortune”, „Sports Illustrated” și „Time”

Grupul de presă Time Inc va reduce tirajul și frecvența de publicare pentru mai multe dintre revistele sale principale, precum „Fortune”, „Sports Illustrated” și „Time”, au anunțat reprezentanții săi miercuri, informează AGERPRES.
time print

Revista „Time” va avea un tiraj săptămânal care va scădea de la 3 milioane la 2 milioane de exemplare.

Revista „Sports Illustrated”, cea mai cunoscută publicație sportivă din lume, va tipări doar 27 de numere pe an, spre deosebire de frecvența sa de apariție actuală care este de 38 de numere.

Revista „Fortune” va trece de la 16 numere la 12 numere pe an.

„Printul este, încă, un mediu puternic și important din punct de vedere financiar pentru grupul nostru”, au declarat reprezentanții Time Inc într-un mesaj transmis AFP prin intermediul unui purtător de cuvânt.

„Aceste inițiative vizează susținerea printului pentru mulți ani care vor urma și crearea unei stabilități pe termen lung, a unei situații robuste și unei valori pentru cititorii noștri și pentru partenerii noștri comerciali”, au adăugat reprezentanții Time Inc.

După ce a anunțat că se află în căutarea unui cumpărător la sfârșitul anului 2016, Time Inc a renunțat oficial la această perspectivă în aprilie 2017.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii