Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Grupul Thales inaugurează un Centru de Excelență în Inginerie în București și vrea să depăşească 1.000 de angajați până la sfârşitul lui 2021

Thales, grupul francez prezent cu activități în domenii precum transporturi terestre, aeronautică, apărare, securitate şi spaţiu, a inaugurat un Centru de Excelenţă în Inginerie în România, pentru a  dezvolta proiecte în domeniile civil şi militar.
Thales

 

Grupul a ales România pentru dezvoltarea acestui nou Centru de Excelenţă în Inginerie graţie numărului mare de ingineri de software talentaţi pe care Bucureştiul îi poate oferi. Thales intenţionează să continue extinderea activităţilor şi să depăşească 1.000 de angajaţi în următorii 3 ani.

Cu aproape 3 miliarde de euro investite în cercetare şi dezvoltare, în fiecare an, Thales are operaţiuni în 56 de ţări. În România, Thales îşi diversifică activităţile pentru a deveni un jucător pe toate pieţele în care activează Grupul. Centrul de Excelenţă în Inginerie va fi implicat în proiecte civile, dar și militare: transport feroviar, sisteme pentru metrou, managementul traficului aerian, apărare terestră şi navală, avionică, securitate cibernetică şi sateliţi.

„Thales are deja o prezenţă solidă în România, ca partener al Forţelor Armate Române de mai bine de 40 de ani şi cu operaţiuni industriale stabilite aici din 2007. Grupul a investit semnificativ în echipamente şi dotări pentru dezvoltarea Centrului de Excelenţă în Inginerie, dar şi în pregătire profesională şi în transfer de expertiză. Centrul de Excelenţă în Inginerie din Bucureşti devine o componentă strategică a Grupului Thales, cu proiecte complexe şi oportunităţi de carieră în toate domeniile în care activăm: transport terestru, aeronautică, apărare, securitate şi spaţiu. Inginerii de software şi specialiştii pe care Thales îi va angaja în România vor furniza cele mai bune şi mai inovatoare soluţii digitale clienţilor noştri din toată lumea” , a spus Silviu Agapi, Director General al Thales pentru România.

De peste 40 de ani, Thales este furnizor pentru Forţele Armate Române, iar din 2007 a început să dezvolte operațiuni industriale în țară. Thales operează acum în România un Centru de Competență în semnalizare pe liniile ferate, cu peste 250 de ingineri de software angajați. Thales este implicat, de asemenea, în proiectul european de cercetare în domeniul laserelor (Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics), oferind partenerilor din România cel mai puternic laser din lume. Thales îşi extinde acum prezenţa în România prin dezvoltarea unui Centru de Excelenţă în Inginerie, întărindu-şi poziţia de lider pe toate pieţele în care activează. Centrul de Excelenţă în Inginerie va furniza soluţii nu doar în transporturi terestre, ci şi pentru alte domenii cheie în care activează Thales, de la spaţiu şi apărare, la securitate şi avionică.

Cu 66.000 de angajați în 56 de țări, Thales a raportat vânzări de 15,9 miliarde de euro în 2018.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii