Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Grupul Teraplast intenționează să-și recompenseze angajaţi cu titluri gratuite și să-și majoreze investițiile în acest an

Grupul Teraplast a anunțat o adunare a acționarilor pentru a stabili recompensarea angajaților performanți cu titluri și pentru a crește valoarea investițiilor din acest an.
 aboneaza-te
Teraplast

Forbes CEE Forum 2017 – Leadership pentru următorii 100 de ani

 

Consiliul de Administraţie al grupului Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din România şi unul dintre principalii producători de materiale pentru piaţă construcţiilor şi instalaţiilor, a convocat, pentru 21 septembrie, Adunarea Generală a Acţionarilor, atât Ordinară, cât şi Extraordinară.

Unul dintre subiectele de interes aflate pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare este propunerea CA-ului de a răscumpăra, în următoarele 18 luni, 5,15 milioane de acţiuni proprii, cu valoarea nominală de 0,1 lei/acţiune, în limita unui buget de 1,85 milioane de lei. Conducerea grupului plănuieşte că acţiunile achiziţionate să fie folosite în cadrul unui program de recompensare şi fidelizare a angajaţilor performanţi.

Investițiile din acest an vor fi crescut cu 14%

În ceea ce priveşte subiectele discutate la AGOA, printre altele, acţionarilor li se va cere să voteze majorarea planului de investiţii pe 2017 al grupului, cu peste 14%, de la 84 milioane de lei la 96 milioane de lei.

Propunerea vine că urmare a achiziţiilor făcute de către grupul Teraplast în prima jumătate a acestui an – fabrică de panouri sandwich Interlemind din Serbia, 10% din capitalul social al producătorului de ţiglă Depaco şi 50% din capitalul social al Politub, un important jucător pe piaţă ţevilor de apă şi gaz”, au menționat reprezentanții Teraplast.

În cadrul celor două întruniri, actionarii Teraplast vor mai dezbate şi chestiuni administrative, precum numirile auditorului financiar şi a celui intern, duratele de valabitate şi remuneraţia contractelor de audit sau mandatarea anumitor persoane pentru exercitarea unor funcţii sau îndeplinirea unor formalităţi.

 

Forbes CEE Forum 2017 – Leadership pentru următorii 100 de ani

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii