Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Grupul Swatch vede îmbunătățiri ale situației din China și promite să continue producția

În cadrul unei conferințe telefonice cu jurnaliștii, președintele grupului Swatch, Nick Hayek, a declarat că își propune să continue producția în fabricile sale, în ciuda blocajului care a cuprins business-urile din Europa și Statele Unite ale Americii, potrivit Watch Pro.
 aboneaza-te
swatch group

Apar semne de revenire treptată ale pieței chineze – o piață cheie pentru grupul Swatch, care ar putea compensa o parte din scăderea piețelor occidentale.

„În China, situația se îmbunătățește, în timp ce în Europa există un blocaj, iar Statele Unite se îndreaptă către un blocaj”, a declarat Hayek. „Bineînțeles că am simțit un impact puternic asupra vânzărilor din februarie și martie”, adaugă el.

Grupul orologer elvețian are o reputație bună în ceea ce privește păstrarea forței de muncă în perioadele dificile și intenționează să facă același lucru și în criza provocată de pandemia de Coronavirus.

Nick Hayek spune că nu există planuri de reducere a locurilor de muncă, dar că a introdus ture de lucru mai scurte. „Vrem să menținem o anumită activitate de producție și, de asemenea, să le arătăm angajaților noștri că locurile lor  de muncă sunt sigure.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii