FacebookTwitterLinkedIn

Această schimbare oferă companiei S&T o participație de 100% în S&T România SRL.

Relația de lucru dintre S&T AG și QBS trebuie să fie acum utilizată pentru a urmări intensiv asigurarea unor noi oportunități în sectorul public din România, susțin reprezentanții companiei.

„Dorim să îi mulțumim lui Octav Nicolau, proprietar și Președinte al QBS, pentru eforturile sale din ultimii ani. Acestea au contribuit la îndeplinirea succeselor realizate în comun de compania sa și de S&T. Vom continua această relație profesională, în următorii ani, deoarece ne permite să ajutăm clienții noștri din România și să ne dezvoltăm poziția pe această piață. Răscumpărarea acțiunilor din filiala noastră din România face parte din planurile ambițioase ale Grupului S&T pentru următorii ani. Această schimbare a fost planificată de ceva timp”, afirmă Peter Sturz, COO al S&T.

Nicoleta Macovei este Directorul General al S&T România, din martie 2018. Obiectivul ei este dezvoltarea pas cu pas a acestei companii într-unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice din România.

S&T AG conduce un grup de tehnologie care are aproximativ 3.900 de angajați, care operează în mai mult de 25 de țări din întreaga lume. Grupul S&T AG este listat la Bursa din Frankfurt (ISIN AT0000A0E9W5, WKN A0X9EJ, SANT). S&T face parte din indexul TecDAX al agențiilor de tehnologie avansată.

S&T, care a preluat, în 2016, o participație la Kontron AG, unul dintre liderii de pe piața mondială a computerelor integrate, și-a îmbunătățit portofoliul de tehnologii brevetate utilizate în domeniul aparatelor, securității cloud, software și energiei inteligente. Această mișcare a făcut S&T unul dintre principalii furnizor de pe piețele internaționale pentru tehnologiile Industry 4.0 and IoT (Internet of Things).