Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Grupul Renault România a găzduit etapa regională a „Competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat”

Grupul Renault România a găzduit etapa regională a „Competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat”, organizată de ISU Dambovița.
IMG_20150618_113614
Astfel că, șapte echipaje de pompieri paramedici din București și județe ale regiunii Sud – Muntenia au participat la exercitii de descarcerare pe vehicule Dacia.
Cu acest prilej, Ranault România a pus la dispoziția ISU Dâmbovița 18 vehicule Dacia pentru exercițiile de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat.
Semifinala în cadrul estapei de la Centrul Tehnic al Renault de la Titu, ISU Dâmbovița a câștigat la categoria „decarcerare vehicule”, urmată de Ialomița și Prahova care au ocupat locurile doi și trei.
Această competiție este organizată anual de ISU pe plan local, pentru a încuraja participanții să își autoevalueze practica și tehnica.
Numărul accidentelor rutiere a scăzut, arată statisticile europene din 2010, totuși România se află în top cu numărul de victime implicate în accidente rutiere. În Uniunea Europeană, potrivit raportului anual, din 2014, al Comisiei Europene, România ocupă al doilea loc după numărul de decedați în accidente rutiere, fiind depășită doar de Letonia. Cele mai multe victime sunt pietonii, iar aproximativ 70% dintre accidente se produc în zonele urbane.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii