Cautare
, Staff

Auto |
|

Grupul Renault a prezentat la Paris EZ-ULTIMO, un vehicul-robot

Grupul Renault a dezvăluit, la Salonul Auto de la Paris, EZ-ULTIMO, un concept de vehicul-robot autonom, electric, conectat şi o soluție de mobilitate de tip car-sharing.
2018 - EZ-ULTIMO

Disponibil la cerere, pentru o zi sau doar pentru o oră, EZ-ULTIMO se adresează oamenilor care își doresc un moment privilegiat pentru o călătorie prin oraș sau pentru o experiență turistică exclusivă. Se adresează, de asemenea, companiilor care doresc să le propună clienților lor o extensie premium a experienței de drum.

“Pe măsură ce trendurile de consum se schimbă şi oamenii apreciază din ce in ce mai mult serviciile de transport la cerere, apare o nouă paradigmă a mobilității. EZ-ULTIMO înglobează această revoluție, oferind o experiență unică, premium, la bordul acestui vehicul-robot care poate fi adaptat în funcție de furnizorul de servicii. Inspirat de arhitectura contemporană şi complet integrat în viitoarele smart cities, EZ-ULTIMO  va oferi o experiență exclusivă tuturor. Prin mașinile autonome, electrice şi conectate, intram într-o noua eră interesantă a design-ului auto”, a declarat Laurens van den Acker, SVP Corporate Design.

Primitor și confortabil, EZ-ULTIMO propune un acces facil printr-o ușă automată, cu deschidere amplă şi un scaun rotativ, pivotant care întâmpină pasagerul. Pentru o şi mai mare intimitate, pasagerii sunt feriți de privirile din exterior datorită suprafețelor vitrate, poziționate în partea de sus a mașinii. Interiorul rafinat al lui EZ-ULTIMO reflectă eleganța franțuzească şi se inspiră direct din arhitectura de interior. Acesta este personalizat cu materiale nobile, precum lemnul, marmura şi pielea, permițând pasagerilor să se bucure de un spațiu confortabil şi plăcut.

Echipat cu tehnologie autonomă de nivelul 4, EZ-ULTIMO poate fi utilizat în multiple situații. Acest vehicul-robot este conectat cu infrastructurile, se poate adapta mediului urban, autostrăzii sau serviciului de navetă pe drumuri dedicate.

 

După EZ-GO cu viziunea sa de mobilitate de tip car-sharing şi EZ-PRO cu soluția autonomă de livrare urbană, EZ-ULTIMO este al treilea concept al familiei Renault dezvoltat pe aceeași platformă modulară explorând viitorul serviciilor de mobilitate.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii