Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Grupul Rădăcini investește 20 de milioane de euro în proiectul rezidențial Aviației Tower

Grupul Rădăcini, prin divizia dedicată sectorului imobiliar Rădăcini Estate, construiește proiectul rezidențial Aviației Tower în zona de Nord a Capitalei.
Aviatiei Tower by Radacini_Fatada

Cu o valoare a investiției de 20 de milioane de euro, prima fază a proiectului cuprinde 134 de apartamente și va fi livrată în toamna anului 2019.

Complexul rezidențial este localizat vizavi de mall-ul Promenada, în imediata vecinătate a hotelului Marriott Courtyard şi a clădirilor de birouri clasa A+, aflate între Calea Floreasca, Barbu Văcărescu şi Gara Herăstrău.

Aceste zone au rămas în ultimii ani locațiile cu cele mai mari creșteri înregistrate în ceea ce privește numărul de angajați din clădirile de birouri moderne. Conform estimărilor publicate în 2018 de compania de servicii imobiliare Cushman & Wakefield Echinox, aproximativ 40% dintre angajații care își desfășoară activitatea într-un astfel de mediu sunt concentrați în clădirile aflate în apropierea metroului Aurel Vlaicu și Pipera (aproximativ 97.000 dintr-un total estimat de 250.000).

 

„Produsul rezidențial premium pe care îl oferim este adecvat vecinătăților excelente și răspunde nevoilor unui public cu așteptări înalte. Aviației Tower by Rădăcini se află în centrul destinațiilor urbane importante, de la locul de muncă până la cele dedicate timpului liber. Traversezi strada si mergi la cinema sau poți lua prânzul, privind orașul de la cea mai mare altitudine. Datorită poziționării, calității și design-ului modern, proiectul oferă siguranță investițională, dar și posibilitatea de maximizare a valorii investite pe termen lung”, a declarat Filip Todosia, reprezentantul Rădăcini Estate.

Aviaţiei Tower by Rădăcini reprezintă unul dintre proiectele de portofoliu dezvoltate de arhitecții firmei Vlad Simionescu & Asociaţii.

Demarată în luna februarie a acestui an, prima fază a proiectului include construcția celor 134 de locuințe, de la apartamente de 2 și 3 camere, până la cele de tip penthouse/duplex, și 172 de locuri de parcare. Pentru lucrările de structură a fost contractată compania Conarg AG, una dintre cele mai mari companii românești, consacrată în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Rădăcini Estate este noua divizie de construcţii si vânzare de apartamente de lux a grupului Rădăcini, unul dintre cei mai mari actori ai pieţei auto din România, care deţine în portofoliul său mărci auto precum Opel, Mazda, Volkswagen, Peugeot, Suzuki, Honda, Citroen, Cadillac, Chevrolet (service), Audi (service). Înainte de lansarea diviziei, grupul a mai construit un proiect rezidențial în zona Plevnei și o clădire de birouri cu arhitectură avangardistă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii