FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, primul hotel ibis Styles din țară, care va fi construit la Arad, și al doilea hotel Mercure, situat în Brașov, vor fi inaugurate în 2017.

„România este o piață foarte promițătoare, cu un potențial extraordinar.  Dacă ne gândim la PIB-ul crescător și la volumul de piață care s-a îmbunătățit, România este una dintre

piețele cheie din regiune și un element important în strategia noastră de dezvoltare. Obiectivul nostru în România este sa ne extindem rețeaua  hotelieră și să devenim lideri de piață în următorii ani”, a spus Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Hotelul ibis Styles Arad, primul operat sub acest brand de Orbis, va fi o construcție nouă, se va clasifica în categoria de 3 stele și va oferi 72  de  camere  confortabile,  un  restaurant,  un  bar  în lobby,  o  sală  de  ședințe  și  o  sală multifuncțională pentru conferințe și evenimente. ibis Styles Arad este deținut de FAB industry, membră a grupului Mr. FAB, care are afaceri în domeniul construcțiilor industrial și care, astfel, își face debutul pe piața hotelieră.

„Am ales ibis Styles, un bine cunoscut brand hotelier internațional, astfel încât să putem beneficia de  canalele de rezervări,  vânzări  și  marketing, de programele  de  loialitate  și de  tot  sprijinul  oferit de AccorHotels și Orbis. Suntem încrezători ca va fi o colaborare valoroasă pentru ambele părți”, a explicat  Flavius  Balaj,  proprietarul  FAB  Industry,  companie  ce  deține  hotelul,  parte  a grupului  Mr.  FAB.

Mercure Brasov Hotel & SPA este cel de-al doilea hotel Mercure ce se va deschide în România și primul din afara Bucureștiului. Deschiderea este programată pentru trimestrul al patrulea din 2017, după finalizarea construcției noi, ce va avea 120 de camere. Noul hotel va dispune de un restaurant cu terasă, două baruri, patru săli de conferință și un centru de afaceri. Pentru divertisment și relaxare, noul Mercure va oferi oaspeților  săi  o  zonă  de  wellness  (saună,  hammam)  SPA,  centru  de  fitness  și  piscină.

Viitoarea deschidere este rezultatul unui parteneri at de tip franciză, încheiat cu Barbati Invest Real Estate SRL. Angelo Barbato, proprietarul Barbati Invest Estate SRL, activează pe piața din Brașov de peste zece ani, fiind implicat în investiții majore de succes.

“Îmi  imaginez  un  loc  pentru  distracție,  recreere  și  relaxare,  în  care  oaspeții  sunt  tratați  ca membri ai familiei, serviciile oferite fiind la cele mai înalte standarde. Și atunci când vorbim despre servicii,  trebuie  să  menționăm,  pe  lângă  atmosfera pe  care  noi  o  vom  crea  cu  succes,  și răsfățarea clienților cu tot ceea ce își doresc”, a spus, la rândul său Angelo Barbato.

Orbis cuprinde mai  mult  de  100  hoteluri  și  este  singurul  licențiator pentru toate brandurile AccorHotels  pentru  toate  brandurile  AccorHotels  în  16  țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total aproape 19.000 camere. Hotelurile  operează  sub  brandurile  Sofitel,  Pullman,  M  Gallery,  Novotel,  Mercure,  ibis,  ibis  Styles  și ibis budget. Hotelurile oferă servicii la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri buget de o stea.