Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Grupul Policolor-Orgachim are un nou CEO: Irina Măndoiu

Din luna septembrie, structura echipei de top management a grupului Policolor – Orgachim s-a modificat. Astfel, începând de luna trecută, noul CEO al Grupului Policolor - Orgachim este Irina Măndoiu.
Mihnea Ratte www.instagram.com/mihnearatte/

Noul CEO al grupului a anunțat deja că primul lucru pe care vrea să-l implementeze în noua strategie de business este cel referitor la unificarea proceselor de lucru în toate companiile din grupul Policolor Orgachim.

„Avem fabrici care produc vopsele pe baza de apă și în România, și în Bulgaria. Avem producție foarte specifică de materii prime în Bulgaria. Toate companiile grupului trebuie sa fie guvernate de aceleași norme, păstrându-și însă identitatea”, a punctat Irina Măndoiu.

Licențiată în Biologie, specializarea Protecția Mediului, Irina Măndoiu are o experiență de peste 20 de ani în coordonarea vânzărilor, în distribuție, operațiuni și strategii de marketing. Aceasta a ocupat anterior funcția de director general adjunct al Albalact, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piața loacală de lactate.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie de lacuri si vopsele: Policolor România şi Orgachim Bulgaria. În primul semestru din 2020, grupul a înregistrat vânzări de 31,2 milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii