Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Grupul NEPI Rockcastle își exprimă interesul de a oferi un preț Statului român pentru terenul de la ROMEXPO

NEPI Rockcastle își exprimă interesul de a oferi un preț statului român pentru terenul de la ROMEXPO sau pentru drepturile pentru dezvoltare imobiliară, fără să fie nevoie ca acesta să fie transferat gratuit către o entitate privată, în considerarea dezvoltării unui proiect comercial, transmite compania într-un comunicat remis presei joi.
 aboneaza-te
shutterstock_Romexpo
Compania are un portofoliu de peste 20 de proiecte imobiliare dezvoltate în toată țara, estimate la o valoare de circa 2 miliarde de euro. NEPI Rockcasttle este un grup de investiții și dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est, fiind prezent în România, Polonia, Slovacia, Croația, Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Serbia și Lituania
Lider de piață, NEPI Rockcastle investește de peste 13 ani în România și are un portofoliu de peste 20 de proiecte imobiliare complexe dezvoltate în toată țara, estimate la o valoare de circa 2 miliarde de euro.

„NEPI Rockcastle crede în beneficiile acestui proiect pentru România, care are puterea de a dezvolta zona și de a susține economia locală, și este oricând pregătită să îl dezvolte pe măsura anvergurii sale”, mai spune compania.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii