Cautare
, Staff

Sănătate |
|

Grupul Monza și Enayati Group investesc 50 mil. euro într-un complex medical pentru vârstnici

Grupul Monza și Enayati Group au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea Revera Medical City, un complex medical integrat. Investiția în centrul medical se ridică la 50 de milioane de euro.
Dr-Wargha-Enayati

Revera Medical City va avea în componența sa o unitate pentru îngrijire medicală, un centru rezidențial pentru vârstnici și un spital dedicat sferei oncologice și de recuperare.

Spitalul de Oncologie Monza va ocupa prima dintre cele trei clădiri ce se vor dezvolta pe platforma Revera Medical City. Spitalul va pune la dispoziția pacienților un centru medical dedicat oncologiei și reabilitării oncologice, un centru de radioterapie, un centru de imagistică medicală, un centru de cardiologie intervențională, o clinică multidisciplinară și un laborator medical.

Complexul medical va fi situat în București și va avea o suprafață de 35.000 metri pătrați, fiind conceput special pentru persoanele vârstnice, dar prin Spitalul de Oncologie Monza oricine va putea accesa serviciile medicale oncologice.

”Peste 400 de angajați vor putea să își desfășoare activitatea în Revera Medical City, un proiect care va răspunde lipsurilor existente pe piața medicală din Romania. Sunt fericit de parteneriatul semnat cu Grupul Monza, cu familia De Salvo, o întâlnire între doua grupuri antreprenoriale cu principii si valori complementare, care-mi oferă garanția unui parteneriat corect, sustenabil și profesionist”, a spus Wargha Enayati, inițiatorul proiectului, cel care a fondat rețeaua medicală privată Regina Maria.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii