Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Grupul MOL vrea să angajeze tineri din România

mol_benzinarii.jpg
Grupul MOL lansează o nouă ediție a programului internațional de recrutare și dezvoltare prin care dorește să angajeze peste 250 de tineri, în cadrul a 25 de companii din din cadrul grupului, în 11 țări, printre care și România.

,,Acesta este al optulea an consecutiv în care Grupul MOL oferă absolvenților ocazia unică de a-și începe cariera într-o companie de talie internațională, de a dobândi experiență de muncă sub îndrumare profesională și de a-și demonstra abilitățile într-un mediu de lucru inter-cultural”, anunță reprezentanții companiei.

Programul a fost disponibil tinerilor din România începând cu anul 2010. Până la ediția actuală, 12 tineri români, cu vârste între 21 și 23 de ani, au fost recrutați și lucrează în companii ale Grupului MOL.

MOL România are, în prezent, circa 200 de angajați.

La nivel de Grup, sunt oferite peste 250 de poziții Growww, în domenii variind de la inginerie, afaceri, IT la științe naturale sau sociale. În acest an sunt disponibile posturi pentru candidați în 11 țări precum Croația, Cehia, Ungaria, Irak, Pakistan, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii