FacebookTwitterLinkedIn

Agențiile Leo Burnett, iLeo, Starcom și The Practice, câștigătoare în urma unui pitch organizat de compania Roche, vor stabili direcții strategice de comunicare și vor implementa campanii integrate pentru promovarea produselor din portofoliul companiei farmaceutice.

„Am ales direcția prezentată de Leo Burnett, iLeo, Starcom și The Practice, deoarece au venit cu propuneri strategice și declinări creative, integrate într-o platformă de comunicare 360°. În plus, ne doream unitate și eficiență, iar cele patru agenții au dovedit că lucrează ca o echipă și că înțeleg principiile comunicării pentru domeniul nostru de activitate”, a declarat Andrei Foișor, Head of Diabetes Care al Roche România.

La rândul său, Lorand Balint, Managing Director Leo Burnett, a spus: „Ne bucurăm că am câștigat licitația Roche Diabetes Care Romania și am adăugat în portofoliul grupului nostru un cont interesant și plin de provocări. Colaborarea nu este o întâmplare, ci este rezultatul atenției acordate categoriei Health & Pharma. În ultimele șase luni, strategii noștri au petrecut mult timp în piață cu farmaciști, doctori și pacienți pentru a înțelege particularitățile categoriei”.

Campaniile de comunicare dezvoltate de Leo Burnett , iLeo, Starcom și THE PRACTICE vor merge în direcția educării publicurilor-țintă și identificării unor strategii creative pentru a atrage atenția asupra diabetului în România, a prevenției și a managementului eficient al diabetului.

Leo Burnett&Target, Starcom MediaVest, iLeo și The Practice fac parte din grupul Leo Burnett România.

Roche Diabetes dezvoltă sistemele de automonitorizare a glicemiei și este lider mondial în sisteme și servicii destinate managementului diabetului.