Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Grupul LEGO va lansa cel mai mare set din istoria sa: o machetă a celebrului Colosseum din Roma, care va costa aprox. 2.500 lei

LEGO va aduce în magazine cel mai mare set din istoria sa, o machetă a celebrului Colosseum din Roma. Amfiteatrul din cărămizi are, după asamblare, o înălțime de 27 cm, lățime 52 cm și adâncime 59 cm. Prețul construcției LEGO este de aproximativ 550 de dolari.

Numărul total de piese al LEGO Colosseum este de 9.036, iar recordul anterior a fost deținut de un set Star Wars. Modelul include o reproducere a celor trei etaje distincte ale Coloseumului, cu coloane din ordinele doric, ionic și corintic. Setul mai include și 80 de arcade în zona spectatorilor (același număr ca originalul) și trei nuanțe de culori pentru a replica diversele coloane și sugera trecerea timpului pentru obiectivul de aproape 2.000 de ani.

Grupul LEGO a fost fondat în anul 1932, în Billund, Danemarca, și are 616 magazine în lume, iar vânzările totale au fost de 2,5 miliarde dolari în prima jumătate din 2020.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii