Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Grupul Infinit va livra servicii integrate de digital și media digital pentru Praktiker

Alegerea a fost făcută în prisma faptului că grupul Infinit poate livra serviciile într-un mod aplicat, sub aceeași umbrelă operațională și într-un mod cu impact real în KPI-urile în marketing, dar mai ales de business ale Praktiker.
it_digital_gadget.jpg

Astfel, Infinit, în care sunt incluse Infinit Solutions Agency și The MasterPlan va livra atât servicii de creație, strategie, implementare, social media management, dar și partea de construcție omnichanel, e-commerce și zona de digital media planning și buying.

„[…] Consumatorul este din ce in ce mai „digitalizat” și are așteptări ridicate, astfel că am decis ca începând cu 2016, alături de echipa Infinit Solutions,  să dezvoltăm proiecte prin care să aducem Praktiker cât mai aproape de consumator, căruia să-i ușurăm procesul de achiziție și accesul la informații  DIY. Am ales Infinit prin prisma ofertei integrate de servicii în online și a experienței lor și mai ales prin prisma faptului că am mai lucrat împreuna și în trecut”, a declarat Mirela Ochiana, director de marketing Praktiker.

„Ne bucură foarte mult întoarcerea Praktiker în portofoliul nostru și mai ales întoarcerea lor cu planuri mărețe care se vor vedea mai ales în ceea ce privește interacțiunea lor cu consumatorul”, a completat Alexandru Cernătescu, CEO și cofondator al grupului Infinit.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii