FacebookTwitterLinkedIn

Catinvest activează, totodată, pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 500.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

În ceea ce privește Electroputere Mall, Catinvest a obținut autorizația de construcție necesară pentru a începe lucrările la o nouă extindere. Începând din luna iulie, cu o investiție totală estimată la 6 milioane de euro, Catinvest va dezvolta o extindere a spațiului alocat restaurantelor în Electroputere Mall, adăugând 5 restaurante noi, și o extindere suplimentară de 5.500 de metri pătrați a spațiului comercial.

„Zona de servire a mâncării a devenit un factor important de atractivitate pentru mall-uri. Cu această nouă investiție, Electroputere Mall va include o ofertă importantă de 25 de restaurant”, spune Jibril Semour, Manager General al Catinvest Eastern Europe.

Această nouă extindere nu este singurul proiect de dezvoltare pentru Electroputere Parc din această vară, întrucât o altă clădire de birouri și retail este aproape de finalizare. Cu această investiție de 39 de milioane de euro, Catinvest adaugă 9.000 de metri pătrați GLA de spații de retail și divertisment și 16.000 de metri pătrați GLA de birouri din clasa A.

„A doua etapă a proiectului de extindere a clădirii noastre cu utilizare mixtă de 25.000 de metri pătrați va fi finalizată în câteva săptămâni. Zona de retail a acestui proiect este deja închiriată în proporție de 92%”, spune Bertrand Catteau, Președintele Catinvest Group.

În total, Catinvest a asigurat finanțare în valoare de 58,5 milioane de euro pentru perioada 2021-2022, destinată extinderilor ulterioare ale Electroputere Parc și construirea de noi magazine, birouri și spații de co-working, precum și aparthoteluri, pe o suprafață totală de 46.000 de metri pătrați.

Electroputere Parc se întinde pe o suprafață totală de 92.000 de metri pătrați.