Cautare
, Redactor Forbes România

Lideri |
|

Grupul Hotelier Orbis are un nou Director General pentru zona Europei de Sud-Est

În martie 2018, Emeline Sýkora-Wintrebert a fost numită Director General pentru Europa de Sud-Est responsabilă de operațiunile hoteliere din regiune.
 aboneaza-te
Emeline_Sykora_Wintrebert

Emeline Sýkora-Wintrebert se va ocupa de o rețea de hoteluri ce cuprinde în prezent aproape 20 de proprietăti din Europa de Sud-Est situate în România, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia și Bosnia și Herțegovina. Hoteluri sunt operate sub branduri internaționale de prestigiu ale AccorHotels cum ar fi Pullman, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles.

“Obiectivul nostru este să continuăm să întărim performanța operațională a hotelurilor noastre, asigurând o experiență unică și personalizată oaspeților, cu ajutorul echipei noastre (…) precum și să dezvoltăm în continuare cooperarea cu partenerii noștri și proprietarii hotelurilor.” declară  Emeline Sýkora-Wintrebert. 

Emeline are peste 10 ani de experientă și a lucrat pentru AccorHotels în mai multe țări. Și-a început cariera în operațiuni și a fost directorul general al ibis London Stratford. S-a mutat apoi la Managementul Veniturilor, unde a deținut diferite funcții în Marea Britanie, apoi în Cehia. Recent, a ocupat poziția de Director de Dezvoltare pentru Europa de Sud-Est, cu sediul la București, responsabilă pentru Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Croația, Slovenia și țările balcanice.

Emeline a preluat noua poziție de la Frank Reul, care a fost numit șef de dezvoltare al Orbis/ AccorHotels pentru Europa de Est.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii