Cautare
, Contributor

Travel |
|

Grupul hotelier Internațional atacă piața bucureșteană de patru stele și vizează o unitate la Iași

Hotel_International_04.JPG
Grupul hotelier Internațional, la care deţine acţiuni familia politicianului Dan Radu Ruşanu, a deschis la începutul acestei săptămâni o nouă unitate clasificată la patru stele, hotelul International București.

În toamna anului trecut, compania a finalizat o investiţie de 6 milioane de euro în renovarerea  hotelului International din Sinaia, care operează 180 de camere.

Potrivit reprezentanților companiei, o a treia unitate ar urma să se inaugureze la Iaşi, în toamna acestui an.

“Noi considerăm că este o perioadă bună pentru lansarea unui hotel de patru stele în București, deoarece piața de business este foarte dinamică, iar oferta bucureșteană este încă subdimensionată pe acest segment, a declarat Eugen Sorescu, People PR Agency, reprezentant de Comunicare al Grupul Hotelier International.

Hotelul International Bucureşti este situat în zona centrală a Capitalei, în apropierea marilor centre de afaceri, guvernamentale şi a tuturor atracţiilor turistice şi istorice, și oferă oaspeţilor 70 de camere spaţioase, patru săli de conferinţă, un restaurant cu specific  tirolez şi un coffee lounge.

“Studiile arată că 80% dintre clienţii hotelurior din Bucureşti vin din zona business şi preferă hotelurile de patru stele. Conform studiilor efectuate în ultimii trei ani, cele mai multe hoteluri din Bucureşti sunt clasificate la patru stele – peste 60% din totalul camerelor – datorită cererii mai ridicate pe segmentul de business. În ianuarie 2012, Bucureştiul avea 74 de unităţi hoteliere, cu un total de 9.200 de camere. Grupul hotelier INTERNATIONAL vine, în acest context, în întâmpinarea cererii de pe piața bucureșteană”, a declarat Laura Moraru, directorul de vânzări şi marketing al Hotel International Bucureşti.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii