Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Grupul H&M va furniza echipamente de protecție pentru spitale

Pentru a contribui la combaterea efectelor răspândite de pandemia COVID-19, Grupul H&M își pune la dispoziție lanțul său de aprovizionare pentru producerea echipamentelor individuale de protecție destinate spitalelor și personalului din domeniul sănătății.
medici_doctori_spital.jpg

Grupul H&M va utiliza capacitatea lanțului său de aprovizionare, inclusiv operațiunile sale logistice și de achiziție pe scară largă, pentru a începe livrarea cât mai curând posibil. Echipele lanțului de aprovizionare ale companiei susțin colectiv inițiativa de a sprijini țările și comunitățile din întreaga lume.

În urma adresării către UE a Helenei Helmersson, CEO H&M, pentru a înțelege nevoile existente și pentru a oferi ajutorulcompaniei, Grupul H&M a demarat imediat pregătirea producției de echipamente individuale de protecție pentru spitale și personalul din domeniul sănătății.

„Virusul Corona ne afectează dramatic pe fiecare dintre noi, iar Grupul H&M încearcă, la fel ca multe alte organizații, să facă tot posibilul pentru a-și oferi ajutorul în această situație extraordinară. Considerăm că acesta este un prim pas în eforturile noastre de a sprijini în orice mod posibil. Cu toții suntem împreună și trebuie să abordăm colectiv situația de față. ” Anna Gedda, responsabila departamentului de sustenabilitate din cadrul H&M

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii