FacebookTwitterLinkedIn

Grupul Garanti, care reuneşte GarantiBank, Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum şi Garanti Credite Ipotecare, ocupă o suprafață închiriabilă de 7.200 mp în clădirea F a complexului de birouri Novo Park.

„Prelungirea contractului de închiriere este, pentru orice proprietar de spații de birouri, cea mai importantă recunoaștere a calității serviciilor oferite. 2013 a fost un an foarte bun pentru Novo Park: am reînnoit contracte existente și am asistat la extinderea companiilor Luxoft și Infineon, însă în același timp am atras noi chiriași, precum Sodexo și am obținut ratingul BREEAM Very Good, cea mai relevantă certificare la nivel global în ceea ce privește clădirile verzi”, a afirmat Liviu Tudor, președintele companiei Genesis Development.

Clădirea F are o suprafață închiriabilă de 24.000 mp, desfășurată pe zece etaje de birouri și șase niveluri de parcare, Grupul Garanti ocupând trei etaje.

Parcul de afaceri Novo Park este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de aproximativ 75.000 mp închiriabili și are un grad de ocupare de 98%. Printre chiriașii Novo Park se află: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Mondelez România (cunoscută anterior sub denumirea de Kraft Foods), Grupul Garanti România, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft și UniCredit Business Integrated Solutions.

În acest an, Novo Park și West Gate, proiect dezvoltat de Genesis Development în cartierul Militari, au obținut certificarea BREEAM Very Good.