Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Grupul francez Accor va deschide un nou hotel ibis Styles la Chișinău, în 2024

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public la Bursa de Valori Euronext Paris.
Accor

Grupul Accor a încheiat un contract de franciză cu Ciuhrii Ceslav, investitor și dezvoltator imobiliar, pentru deschiderea unui ibis Styles în apropierea aeroportului. Hotelul va fi primul care se va deschide în țară.

Hotelul ibis Styles Chișinău Airport va avea 105 camere și va face parte dintr-un proiect imobiliar mixt, care va cuprinde clădiri rezidențiale, spații comerciale, de divertisment și zone comunitare.

Suntem încântați să aducem ibis Styles la Chișinău, deoarece este unul dintre cele mai dinamice branduri ale Accor, cu una dintre cele mai rapide expansiuni. Noul hotel propune un concept contemporan și orientat spre design, care se potrivește foarte bine cu poziționarea ansamblului rezidențial, precum și cu personalitatea orașului. Proiectul va fi, cu siguranță, un succes, deoarece, dincolo de oferirea serviciilor clasice de ospitalitate, permite călătorilor să se integreze în stilul de viață local al unei comunități tinere”, declară Cătălina ROȘU, Director Dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii