FacebookTwitterLinkedIn

“Prin afilierea la liderul pieţei globale de flori avem practic capacitatea de a livra flori în aproape orice loc din lume, precum şi posibilitatea de a primi comenzi de aproape oriunde din străinătate, lucru care reprezintă un mare plus pentru compania noastră. În momentul de faţă, fiind singurii reprezentanţi ai 1800flowers.com în România, avem oportunitatea de a oferi flori proaspete clienţilor noştri din orice colţ al lumii, în cele mai bune condiţii şi la preţuri avantajoase”, a declarat Marius Dosinescu, CEO al grupului FlorideLux.ro.

Prin parteneriatul realizat cu 1800flowers.com, companie care are sediul la New York, FlordeLex are posibilitatea să livreze flori şi poate primi comenzi din întreaga lume.

Cu această ocazie, a fost lansat şi site-ul în limba engleză DeluxFlowerShop.com, dedicate partenerilor internaţionali ai companiei dar şi celor din afara ţării care doresc să trimită aranjamente florale în România.

Cu noul magazin, Marius Dosinescu estimează că va realize o cifră de afaceri de aproximativ 150.000 de euro, din cel de-al treilea an de funcţionare al site-ului.

Mai multe despre povestea tânărului antreprenor Marius Dosinescu, puteţi citi aici – “Ideea de succes: florăria virtuală”.