Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Grupul Floria atacă piața B2B prin distribuție națională de flori și plante

Grupul Floria devine jucător național pe segmentul B2B și acționează ca broker de flori, devenind alternativă locală la brokerii de flori din Olanda.  După consolidarea poziției în retailul de flori (B2C), online prin Floria.ro și offline prin cele 6 florării ale rețelei, Grupul Floria se focusează pe dezvoltarea vanzarilor B2B, segment care a generat 40% din afacerile consolidate din primele 9 luni.
_Adrian Ciucur_CEO Grup Floria_2

Clienții corporate și IMM au generat în primele 9 luni ale anului o cifra de afaceri de 7 milioane de lei, reprezentând 40% din totalul la nivel de Grup.  Cifra de afaceri consolidată a Grupului Floria în primele 9 luni a fost de 17.5 milioane lei, cu un avans de 40% față de perioada similară din 2017.

“Vânzările grupului Floria au înregistrat o creștere de 40% faţă de acelaşi interval al anului trecut, aceasta datorându-se atât extinderii distributiei B2B la nivel national, prin intermediul Floria International Wholesale, cât și creșterilor din retail (B2C), prin Floria.ro și rețeaua de florării. În acest moment, suntem singura alternativă locală la brokerii de flori din Olanda și asigurăm distribuție națională către revânzători, indiferent de dimensiunea lor–declară Adrian Ciucur, CEO Grup Floria.

Depozitul Floria, motorul dinamicii pozitive pe B2B

Motorul creșterii pe segmentul B2B este depozitul Floria, prin dezvoltarea distribuției la nivel național. Printr-o echipă dedicată de key accounts, activă în toate zonele țării, divizia de import a grupului Floria se adresează exclusiv revânzătorilor, respectiv depozite de flori și plante din întreaga țară. De asemenea, clienții tip small business, florării sau floriști independenți, sunt deserviți prin webshop, platforma online prin intermediul căreia pot comanda florile engros, cu livrare oriunde în țară.

Depozitul Floria a fost lansat în noiembrie 2016, cu o investiție de peste 100.000 euro, având o suprafață de 330 mp. Acesta funcționează ca hub logistic pentru distribuția națională către depozite de flori și plante din întreaga țară.

Webshop-ul este o platformă specializată de e-commerce, prin care Grupul Floria promovează digitalizarea distribuției de flori și plante, ca pas firesc către dezvoltarea pieței din România și ridicarea standardului de calitate și eficiență din domeniu.

Prin webshop-ul Floria, revânzătorii din domeniu, ateliere de creație floristică, florării și designeri floriști, organizatori de evenimente sau săli pentru evenimente, pot comanda flori proaspete rapid, în regim engros, acestea urmând să le fie livrate direct la florărie sau la atelier.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii