Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bănci |
|

Grupul Financiar Banca Transilvania a realizat un profit net consolidat de 1,05 miliarde de lei în primele 9 luni ale acestui an

Grupul Financiar Banca Transilvania a obţinut un profit net consolidat de 1,056 miliarde lei, la 30 septembrie, în scădere cu 32,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit rezultatelor financiare oficializate vineri.
banca transilvania

„Profitul net consolidat al Grupului BT este de 1,056 miliarde lei, din care cel al băncii este de 901,49 milioane lei. Subsidiarele şi participaţiile de capital au contribuit cu peste 155 milioane lei la profitabilitatea Grupului BT”, se menţionează în comunicatul grupului BT.

Activele Grupului Financiar Banca Transilvania au ajuns la 100,4 miliarde lei la finalul trimestrului trei din acest an, creditele au crescut până la 41,9 miliarde lei, inclusiv creditele din contractele de leasing financiar, iar depozitele clienţilor au ajuns la 83,9 miliarde lei, din care 58,7 miliarde lei sunt economiile persoanelor fizice, iar 25,2 miliarde lei, ale persoanelor juridice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii