Cautare
, Contributor

Fuziuni și achiziții |
|

Grupul Eurolines este proprietarul campingului Green Dolphin din Delta Dunării

Grupul Eurolines România, cu activități în turism, management hotelier și servicii de rent-a-car, preia campingul Green Dolphin din Delta Dunării de la primul proprietar al resortului din Sfântu Gheorghe și cel care a creat de la zero Festival de Film Independent „Anonimul”.

„Preluarea în proprietate a campingului aflat vis-à-vis de complexul Green Village era pasul firesc după cei șase ani în care ne-am ocupat de managementul hotelier al Green Dolphin. Practic, nu facem altceva decât să ne continuăm planurile de dezvoltare și de investiții. Vom moderniza campingul cu scopul de a le oferi tuturor oaspeților care aleg cazarea la cort sau în bungalouri condiții și servicii de calitate, precum și facilități diverse”, a declarat Dragoș Anastasiu, proprietarul Grupului Eurolines România.

Astfel, Grupul Eurolines România își întregește proprietatea pe care o deține în satul Sfântu Gheorghe, respectiv complexul Green Village.

Clasificat la 3*, Green Dolphin se întinde pe 20.000 mp, dispune de 55 de căsuțe (bungalouri) din lemn și de un spațiu pentru un număr maxim de 500 de corturi. Este, totodată, cel mai mare camping din România cu cinema în aer liber și locul care găzduiește anual Festivalul Internațional de Film Independent „Anonimul”.

Grupul Eurolines operează campingul Green Dolphin încă din 2015, anul în care compania s-a extins în domeniul hotelier prin achiziția Green Village Resort 4*.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii