Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Grupul Electrica, noul jucător de pe piața de energie electrică din surse regenerabile

Electrica Furnizare S.A., parte a Grupului Electrica și-a anunțat intrarea pe piața de producţie de energie electrică din surse regenerabile prin semnarea unui contract de vânzare- cumpărare cu Raylexo Limited şi Long Bridge Management şi Administrare SRL.
wind-power-1628671_1280

Scopul acestei tranzacții este acela de a achiziționa Parcul Fotovoltaic Stăneşti din judeţul Giurgiu, deţinut de firma Long Bridge Millenium SRL, se arată într-un comunicat al companiei remis la redacție.

“Finalizarea tranzacţiei şi transferul titlului de proprietate asupra părţilor sociale către Electrica Furnizare S.A. sunt supuse îndeplinirii condiţiilor suspensive agreate de părţi, precum şi a formalităţilor relevante. Preţul de cumpărare va fi determinat la data finalizării tranzacţiei, în conformitate cu prevederile contractului de vânzare-cumpărare”.

Cu o capacitate instalată de 7,5 MW şi o capacitate de funcţionare limitată la 6,8 MW, Parcul fotovoltaic Stăneşti este amplasat pe o suprafaţă de 17,5 hectare şi a fost construit în perioada octombrie 2012 – ianuarie 2013, începând să injecteze energie electrică în reţea din luna februarie 2013.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii