FacebookTwitterLinkedIn

Junior&Family Partner este prezent în Iași și Bacău, în timp ce rețeaua Junior&Family Dental Center numără două clinici în Iași, una în Timișoara și una în București.

Grupul Drăghici Dental investește 300.000 de euro în dublarea suprafeței clinicii de la Iași, la 300 de mp.

„(…) Am fructificat o oportunitate legată de pandemie. Mai exact, disponibilitatea unui spațiu care altfel nu ne-ar fi fost accesibil înainte, când toate companiile se bazau pe munca la birou și am putut face o extindere a clinicii din Sf. Lazăr pe care ne-o doream de mult. (…) În ultimii ani, zona corporate a devenit foarte importantă în cadrul Junior&Family Dental Center, iar clinica din Sf. Lazăr are preponderent pacienți care se tratează chiar și în pauza de masă, coborând din birou.

Activăm în continuare într-o piață foarte fragmentată, una în care coexistă lanțuri tot mai mari de clinici stomatologice cu o multitudine de cabinete dentare individuale. Însă, avem certitudinea că în următorul deceniu piața va arăta cu totul altfel, iar integrarea tuturor serviciilor în clinici ultra tehnologizate, cu doctori provenind din toate specializările medicinei dentare este cheia viitorului. Acolo tindem să fim, iar pentru noi este deja prezentul”, a declarat Dan Drăghici, CEO al grupului de firme Drăghici Dental.