Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Grupul Disney amână încă o dată lansarea lungmetrajului „Black Widow”

Grupul Disney a anunţat marţi o nouă amânare a lansării aşteptatului  film „Black Widow" şi a multor alte producții cu supereroi Marvel, precum şi a unor pelicule de animaţie, reducând astfel speranţele într-o revenire rapidă a spectatorilor în cinematografele americane după un an de pandemie, informează Agerpres, confom AFP.
Disney este ocupantul locului 8, având o valoare de 39,5 mld. dolari.

„Black Widow”, în care rolul principal este interpretat de Scarlett Johansson, este considerată principala lansare cinematografică din sezonul de primăvară şi ar fi trebuit să atragă numeroşi spectatori în sălile de tip multiplex, care tocmai au fost redeschise – la o capacitate redusă – în metropolele Los Angeles şi New York, notează Agerpres.

Data lansării acestui film consacrat eroinei Marvel este de acum fixată pe 9 iulie, marcând o întârziere de două luni faţă de precedentul calendar anunţat de Disney.

Filmul “Black Widow” va fi disponibil în aceeaşi zi pentru abonaţii platformei de streaming Disney+, contra unui tarif adiţional.

Anunţul făcut marţi de grupul Disney reprezintă o veste foarte proastă pentru administratorii de cinematografe, care au fost grav afectaţi din punct de vedere financiar de pandemia de coronavirus şi care mizau pe o redresare economică graţie noilor filme produse de Disney.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii