FacebookTwitterLinkedIn

Eplus Smart Energy este specializată în dezvoltarea, furnizarea și implementarea de servicii și soluții de eficientizare energetică pentru companii din varii industrii.

Eplus este un grup de companii care dezvoltă și implementează soluții si servicii energetice la cele mai înalte standarde profesionale și care contribuie direct la evoluția sustenabilă a activității clienților și a comunităților în care este prezent. Am găsit în cadrul grupului o echipă profesionistă, determinată, cu o expertiză excelentă în domeniu și care dispune de resursele necesare pentru implementarea de soluții inovative, ce pot asigura competitivitatea pe termen lung a activității clienților noștri, dar și la protejarea mediului înconjurător și reducerea amprentei de carbon printr-un consum eficient de energie”, a declarat Valentin Radu, CEO al grupului Eplus.

Valentin Radu a deținut în trecut funcția de CEO al Tiriac Holdings și Autorom, importator Daimler în România, iar din 2008, acesta este fondator și Managing Partner al Platinum Capital, o companie axată pe investiții principale și servicii de consultanță.

Între anii 2018 – 2021, Valentin Radu a fost membru independent neexecutiv în Consiliul de Administrație al Electrica S.A., unde între decembrie 2018 – iulie 2020, a ocupat și funcția de Președinte al Consiliului de Administrație.

Eplus a fost înființat în anul 2013 sub denumirea MSC Operational SA și s-a transformat în grup în anul 2020 prin achiziția a altor două companii din domeniu.

În primele șase luni din 2021, grupul Eplus a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 43 milioane de lei, în creștere cu 93% comparativ cu primele șase luni din 2020 și un profit net de 3,1 milioane de lei, o majorare cu 142% față de aceeași perioadă a anului trecut. Pentru întreg anul 2021, grupul Eplus estimează o cifră de afaceri de 80 milioane de lei, în creștere cu 34% față de 2020, pe baza proiectelor și contractelor aflate în curs de desfășurare.