Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Grupul Digi | RCS & RDS transferă licența Digi24 și activitatea redacțională pe Campus Media TV SRL

RCS & RDS S.A. a anunțat pe 10 mai a.c. că va transfera o parte din activele media și efectivele implicate în producția de programe de televiziune și conținuturi online sub brandul Digi24 către Campus Media TV SRL, parte a operațiunilor grupului în România, informează Media Expres.  
digi-rds-rcs.jpg

Transferul, care va implica și cedarea licenței audiovizuale în baza căreia emite postul de știri Digi24, va deveni efectiv după minimum 30 de zile de la anunț, notează Media Expres.

Cesiunea are loc în cadrul procesului de eficientizare a activității diviziei media din cadrul Grupului Digi | RCS & RDS, inițiat în luna februarie, și are următoarele scopuri: creșterea flexibilității organizaționale a activităților de producție și difuzare de știri și programe de actualitate, creșterea eficienței și îmbunătățirea rezultatelor financiare aferente acestor activități prin responsabilizarea personalului cu privire la utilizarea resurselor, diversificarea surselor de finanțare, simplificarea fluxurilor decizionale și a proceselor de producție.

Regimul juridic al activității postului de știri va fi similar celui adoptat de grup pentru celelalte posturi de televiziune ale grupului retransmise în regim must – carry – UTV, Music Channel, Hit Music Channel – operate, de asemenea, de entități juridice distincte.

Prin acest transfer, se va crea o fereastră de oportunitate pentru colaborarea postului Digi24 cu alți furnizori ai serviciului de retransmisie a programelor audiovizuale.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MICI AUDIENȚE ÎN URBAN – APRILIE 2019

Echipa redacțională care asigură conținuturile și programele pentru Digi24 și site-ul digi24.ro are întâlniri cu managementul pentru a primi detalii despre etapele transferului.

Managementul și coordonarea echipei vor fi asigurate de board-ul Digi24 din care fac parte: Mihai Dinei, Cristina Airabedian, Anca Mireanu și Cosmin Prelipceanu.

Campus Media TV S.R.L. este o entitate juridică înființată în urmă cu zece ani, are sediul social în București și principalul său obiect de activitate este derularea de activități în domeniul radiodifuziunii.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – APRILIE 2019

Digi | RCS & RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia și figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține aproape în integralitate cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune.

În oferta de conținuturi trans-media a grupului Digi figurează televiziunea de știri Digi 24, televiziunile sportive DigiSport 1, 2, 3, 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile de muzică UTV, Hit Music și Music Channel, radiourile ProFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM și platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii