Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

Grupul de restaurante Stadio Hospitality Concepts, deținut de Radu Dumitrescu, a cumpărat Restaurantul 18 Lounge by Embassy

Grupul Stadio Hospitality Concepts, deținut de antreprenorul Radu Dumitrescu, a preluat restaurantul 18 Lounge by Embassy, situat la etajul 18 al City Gate South Tower, din Piața Presei Libere, de la antreprenorii care dețin lanțul de restaurante Embassy din Capitală. Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.
restaurante

Compania deține și operează restaurantele NOR, aflat la etajul 36 al celei mai înalte clădiri din România, Sky Tower, Stadio, Social 1 și Cișmigiu – Bistro la Etaj și, de asemenea,  operează și spațiul Qreator din Piața Victoriei.

Grupul Stadio Hospitality Concepts a avut o cifră de afaceri de aproximativ 7,3 milioane de euro în 2019, față de 5,5 milioane de euro, cât a fos în 2018, iar anul acesta mizează pe un volum al afacerilor de 12 milioane de euro. Anul trecut, cele cinci restaurante din cadrul grupului au avut aproximativ 2.000 de clienți zilnic, iar anul acesta targetul este de 3.000 de clienți pe zi.

Odată  cu această achiziție, afacerea fondată de Radu Dumitrescu mizează pe o creștere a business-ului cu peste 60%, față de anul 2019. Negocierile de preluare a restaurantului 18 Lounge, deschis la finalul anului 2010, au durat aproximativ patru luni.

“Prin preluarea 18 Lounge, creștem cu 180 de locuri capacitatea totală a restaurantelor noastre, care va ajunge la 1.550 de locuri, în urma unei noi tranzacții care este în curs de materializare. Din punct de vedere al numărului de locuri, 18 Lounge este al treilea restaurant din grupul nostru. Anul trecut, acest restaurant a avut o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, iar obiectivul nostru din acest an este să creștem această cifră. Preluarea 18 Lounge reprezintă încă un pas spre targetul nostru de a deveni unul din primii trei operatori de restaurante table service din România”, afirmă Radu Dumitrescu.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii