FacebookTwitterLinkedIn

Grupul City Grill, fondat în 2004 de către Dragoș Petrescu, și una dintre cele mai mari companii din industria ospitalității din România, angajează 400 de persoane pentru posturile de ospătar, picol, barman, bucătar sau hostess în toate locațiile din portofoliu.

În plus, City Grill mai angajează și pizzeri, ajutori de bucătar, spălători de veselă, șefi de tură, magazioneri, operatori și asistent manager.

Persoanele interesate pot aplica direct pe website-ul Grupului City Grill în secțiunea Cariere.

Locurile de muncă sunt deschise pentru persoanele care au cel puțin diplomă de absolvire a liceului, atât necalificați, cât și cu experiență, din București și zonele limitrofe.

Anul acesta, prioritatea strategică a întregului Grup City Grill este să investim resurse importante în recrutare, training, dezvoltare și recompensarea tuturor membrilor echipelor care lucrează pentru brandurile din portofoliu. Mai mult, ne propunem să ne dezvoltăm și să deschidem două locații noi până la finalul lui 2017, tocmai de aceea ne dorim să găsim cât mai mulți oameni pasionați de domeniu, comunicativi și dornici să lucreze într-un mediu plăcut, alături de o echipă tânără”, a menționat Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill.

Angajații grupului City Grill primesc discount-uri în locațiile din portofoliu, training-uri (de la cursuri de vânzare sau servire la cele de comunicare), petreceri dedicate și decont pentru transport, iar fiecare locație premiază angajații lunii și oferă bonusuri de performanță.

Grupul deține în portofoliu șapte branduri – restaurantele City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescaruș, Hanu’ lui Manuc și Cafenelele City Cafe – și 17 locații.

Daniel Mischie, noul CEO al grupului City Grill