Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

Grupul BMW: Este foarte important să rămânem calmi

„Deși respectăm provocările de siguranță pentru a ne proteja faţă coronavirus, este, de asemenea, foarte important ca economia să funcționeze. Învățând din experiența din China, știm că va exista un moment după pandemie. Fabricile BMW de acolo sunt deschise deja de la mijlocul lunii februarie. Depinde de noi cât de uşor și de repede suntem capabili să facem această tranziție. Trebuie să arătăm forță și responsabilitate.”
BMW

 

Grupul BMW și Criza Corona Virus

Ne asumăm responsabilitatea socială pentru a ne proteja faţă de Corona Virus foarte în serios. Cea mai mare preocupare este pentru sănătatea și siguranța personalului și clienților noștri. Prin urmare, partenerii noștri BMW pun în aplicare toate reglementările sanitare și de securitate și au dezvoltat proceduri cât mai sigure pentru ridicarea și predarea mașinii în showroom și în service. Misiunea noastră este să sprijinim în continuare mobilitatea clienților noștri, de aceea facem tot posibilul pentru a menține atelierele de service deschise într-un mod sigur și responsabil. De asemenea, vom fi disponibili pentru clienții noștri. Aceştia ne pot contacta oricând telefonic și vom continua să facem tot posibilul să răspundem solicitărilor online şi social media cât mai rapid și complet. De asemenea, dealerii noștri sunt încă deschişi și pot fi contactați pe toate canalele disponibile: on-line, social media, telefonic.

 

Este foarte important să rămânem calmi. Deși respectăm provocările de siguranță pentru a ne proteja faţă Corona Virus, este, de asemenea, foarte important ca economia să funcționeze. Învățând din experiența din China, știm că va exista un moment după pandemie. Fabricile BMW de acolo sunt deschise deja de la mijlocul lunii februarie. Depinde de noi cât de uşor și de repede suntem capabili să facem această tranziție. Trebuie să arătăm forță și responsabilitate.

Măsuri pe care le așteptăm de la Guvern.

Ne așteptăm la măsuri clare și nebirocratice pentru a sprijini economia. Vedem modele în alte țări care ar putea fi implementate şi aici. Pe de o parte, întreprinderile mici și mijlocii ar avea nevoie de un sprijin pentru a suplini declinul cifrei de afaceri, având în vedere că activităţile lor se restrâng brusc. Pe de altă parte, sprijinul pentru acoperirea şomajului tehnic, are un impact important atât pentru companii, cât şi pentru angajaţi. Ca măsură generală, unele amânări fiscale ne-ar putea asigura o parte din flexibilitatae pentru a depăşi aceste momente dificile.

 

Respectăm şi încurajăm recomandările de a sta acasă şi de a renunţa la orice ieşire inutilă. În acelaşi timp este important ca economia să funcţioneze mai departe – este vital ca serviciile de bază să fie asigurate, companiile trebuie să funcţioneze mai departe. Prin urmare, atelierele noastre trebuie să li se permită să rămână deschise, chiar şi cu capacitate redusă, astfel încât să putem susține nevoile de mobilitate atât pentru autoritățile care folosesc mașinile noastre, cât și pentru clienți, considerând că vor exista categorii de persoane, precum medicii, care au nevoie mașinile lor zilnic.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii