Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Grupul BCR pune la dispoziția spitalelor și personalului medical mașinile din flota de car sharing electric

Grupul Banca Comercială Română anunță că susține lupta împotriva pandemiei de COVID-19 prin toate mijloacele de care dispune, inclusiv mașinile electrice din flota de car sharing eGo, care vor fi puse la dispoziție personalului activ din unitățile medicale.
 aboneaza-te
BCR eGo - Sprijin spitale

”Pentru sprijinul personalului medical implicat în combaterea virusului în aceste zile, BCR Leasing oferă 3 mașini către Serviciul de Ambulanță București – Ilfov (SABIF), 3 mașini către Serviciul de Ambulanță Timiș și 3 mașini către Serviciul de Ambulanță Constanța, cu posibilitate de suplimentare. Modelele BMW i3 vor fi utilizate pentru transportul de medicamente, vizite la pacienți și, dacă va fi nevoie, pentru testări la domiciliu”, potrivit unui anunț al băncii.

BCR anunțat săptămâna trecută un sprijin financiar de 2,5 milioane de lei pentru lupta împotriva pandemiei COVID-19, banii fiind deja direcționați către spitalele locale, comunitățile și ONG-urile implicate în procurarea și colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile, în educația privind prevenția și protejarea oamenilor, dar și către eforturile de a asigura învățământul de la distanță.

Flota de mașini eGO este administrată de Mojito Software, care oferă acces personalului medical la automobilele electrice prin intermediul aplicație de telefon mobil. Mașinile puse la dispoziția serviciilor medicale sunt individualizate cu stickere de culoare verde, cu denumirea “TRANSPORT MEDICAL” și vor trece printr-un proces de dezinfecție înainte de predare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii