Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Grupul Antenna (Grecia) vrea să lanseze televiziunile Magic TV şi Rock TV

Grupul media Antenna din Grecia vrea să se extindă în România şi să lanseze încă două televiziuni, Magic TV şi Rock TV, care să se alăture brandurilor pe care le deţine deja pe piaţa audiovizualului românesc, respectiv Kiss TV, Kiss FM, Rock FM, Magic FM şi One FM, informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
televiziune tineri

Pentru lansarea Magic TV şi Rock TV, societatea Kiss TV Music SRL – care este controlată de grupul de media grec Antenna – a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) două licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice (prin cablu).

Solicitarea va fi analizată de CNA, marţi, în prima şedinţă din acest an a Consiliului.

Antenna Group, care este controlat de familia Kyriakou din Grecia, a intrat pe piaţa audiovizualului din România la sfârşitul anului 2013. Grupul german de media ProSiebenSat.1 a anunţat pe 23 decembrie 2013 că a vândut televiziunea Kiss TV şi radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM şi Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

Compania A.G. Radio Holding, care deținte licența Kiss TV, a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de 5,06 milioane euro și un profit net de 243.000 euro.

STEAUA SALVEAZĂ AUDIENȚA LA LIGA 1

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii