Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Grupul Allianz și-a crescut veniturile cu 5,7%

În cursul zilei de astăzi, Grupul Allianz a publicat rezultatele financiare înregistrate la finalul primului trimestru din 2020. Astfel, grupul a înregistrat venituri totale de 42,6 miliarde euro, în creștere cu 5,7%.
Allianz

Performanța înregistrată de către Grupul Allianz la finalul primului trimestru al anului în curs este una robustă, date fiind condițiile adverse provocate de pandemia coronavirus. Grupul a înregistrat o rată de solvabilitate de 190%.

 În primul trimestru al anului 2020 Allianz şi-a demonstrat puterea în circumstanţe fără precedent. Sunt foarte mândru de pregătirea operaţională a Allianz, de dedicarea angajaţilor noştri şi de echipa de IT care asigură cele mai bune servicii pentru clienții noștri într-un context plin de dificultăţi. Această situaţie este un test pentru noi toți, dar sunt convins că împreună vom depăşi toate provocările, a declarat Oliver Bäte, CEO, Grupul Allianz.

Totodată, Grupul Allianz a înregistrat un profit operational de 2,3 miliarde euro, în scădere cu 22%.

Estimarea profitului operațioanl de 12 miliarde euro (plus/minus 500 milioane euro) pentru 2020 a fost retrasă din pricina incertitudinilor generate de pandemia coronavirus. O nouă estimare urmează să fie anunțată după evaluarea impactului Covid-19.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii