Cautare




, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Grupul Alexandrion a intrat pe piața ginului, concomitent, la nivel local și internațional

Unul dintre cei mai cunoscuți producători de băuturi spirtoase de pe piața locală Alexandrion Group a intrat pe piața ginului cu un produs îmbuteliat în România, la Distileriile Alexandrion Saber 1789 din judeţul Prahova și distilat în Italia: Kingsbury London Dry Gin.
alexandrion

„Kingsbury London Dry Gin este un proiect european, materia primă provine din Italia, ţara ȋn care se realizează şi procesul de distilare, iar ȋmbutelierea se face ȋn România, Distileriile Alexandrion Saber 1789 folosind apă pură,  provenită din pânza freatică subcarpatică. Lansarea Kingsbury London Dry Gin face parte din strategia de dezvoltare şi transformare a portofoliului de produse al Grupului Alexandrion ȋntr-un portofoliu care să acopere atât cerinţele şi nevoile consumatorilor din România, cât şi pe cele ale consumatorilor la nivel internaţional”, a punctat Corneliu Vȋlsan, Chief Marketing Officer, Alexandrion Group.

Deși nu au oferit detalii cu privire la sumele investite în noul brand, reprezentanții Alexandrion Group au punctat pentru Forbes România, că, prioritare sunt investițiile referitoare la acțiunile de promovarea produsului.

„Referitor la investițiile în dezvoltarea produsului, pot să vă spun că am colaborat cu un designer din Londra, și că investim sume semnificative în testele de laborator și în procesul de research… practic, pentru a lansa un astfel de produs pe piață trebuie să investești cel puțin câteva sute de mii de euro, minim”, a declarat pentru Forbes România, Corneliu Vȋlsan, care a ținut să precizeze că obiectivul în ceea ce privește acest nou brand, este acela de a ajunge la o cotă de piață de 5%, în primul an de la intrarea pe piața locală.

Totodată, Corneliu Vȋlsan a mai completat că pe lista obiectivelor se numără și intrarea pe piețele care nu au o tradiție în producția de gin din Europa Centrală şi de Est.

Kingsbury London Dry Gin are o concentraţie alcoolică de 40% și este disponibil ȋn două variante cantitative: 0,7 L şi 1 L.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii