Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Grupul A&D Pharma – Dr.Max face o donație financiară către Crucea Roșie pentru achiziționarea a 1.000 de echipamente de protecție și 30.000 mănuși de protecție

Grupul A&D Pharma - Dr.Max susține campania de donații prin care Crucea Roșie Română strânge fonduri necesare dotării spitalelor din România cu echipamentele necesare personalului medical aflat în prima linie în lupta cu COVID-19.
 aboneaza-te
Dr. Max

În plus, Grupul A&D Pharma – Dr.Max face și o donație financiară către Crucea Roșie care va ajuta la achiziționarea a 1.000 de echipamente de protectie și 30.000 mănuși de protecție, necesare spitatelor din România.

De asemenea, lanțul de farmacii Dr. Max depune toate eforturile ca în această perioadă să răspundă cât mai bine nevoilor celor care le trec pragul, cu stocuri în permanență actualizate și în condiții de maximă siguranță.

„Trăim vremuri în care este mai clar ca niciodată că oamenii au nevoie de oameni. Că fiecare gest de solidaritate contează. Facem front comun cu acest mesaj de solidaritate publică și am decis ca spoturile TV Dr. Max să devină o voce în acest sens. Ne alăturăm, astfel, mesajului Crucii Roșii Române și spunem împreună Donează și tu 2 euro prin sms la 8827 cu textul – oameni –  în dorința de a putea contribui la lărgirea cercului de solidaritate în această perioadă”,  spune Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group.

„În această perioadă de criză, orice sprijin este prețios. Mulțumim Grupulului A&D Pharma – Dr.Max pentru inițiativa de a susține campania Crucii Roșii Române, atât prin alocarea de fonduri destinate echipamentelor de protecție, dar și prin promovarea campaniei noastre în rândul populației. Eforturile personalului medical român sunt uriașe, așa că este esențial ca în această perioadă să fim cât mai mulți, uniți și alături de ei.” a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii