Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Grupul ABBA a anunțat primul album după 40 de ani, „Voyage”, și concertul digital „ABBA VOYAGE”

ABBA, unul dintre cele mai de succes grupuri pop din toate timpurile, a anunțat pe 2 septembrie 2021, că revin pentru prima dată în 40 de ani cu un concert revolutionar în care cei patru membri - Agnetha, Bjorn, Benny și Anni-Frid - vor susține un show live digital și vor lansa un nou material discografic, informează Media Expres.
ABBA

Versiunile digitale ale membrilor ABBA au fost create în ultimele luni prin „motion capture” și tehnici de show live de către o echipă formată din 850 persoane de la Industrial Light & Magic, notează Media Expres.

La 40 de ani de la anteriorul material discografic, „The Visitors”, ABBA nu doar ca a înregistrat două cântece noi – „I Still Have Faith In You” și „Don’t Shut Me Down”, dar cei patru membri au lucrat la un album întreg.

Înregistrat în studioul lui Benny din Stockholm, materialul „Voyage” va fi lansat la nivel internațional pe 5 noiembrie, alături de Universal Music Group.

ABBA Voyage va începe pe 27 mai 2022, la ABBA Arena, un spațiu cu o capacitate de 3.000 locuri din cadrul Queen Elizabeth Olympic Park, Londra. Biletele vor fi puse în vânzare pe 7 septembrie, însă preînregistrările se pot realiza pe abbavoyage.com.

Concertul ABBA Voyage a fost realizat cu ajutorul: Svana Gisla – producător (David Bowie – Blackstar / Lazarus, Beyonce & Jay Z pentru HBO), producătorul Ludvig Andersson (And Then We Danced, Yung Lean -“In My Head”, Mamma Mia! Here We Go Again), directorul Baillie Walsh (Flashbacks of a Fool, Being James Bond, Springsteen and I), producător executiv Johan Renck (Spaceman, David Bowie Blackstar/Lazarus, Chernobyl) și coregraful Wayne McGregor CBE (The Royal Ballet, Company Wayne McGregor, Paris Opera Ballet).

Producătorii Svana Gisla și Ludvig Andersson au declarat: „Magia ABBA și eforturile imense ale întregii echipe magnifice ating astăzi o etapă mult așteptată. A putea împărtăși, în sfârșit, acest efort cu toata lumea este un moment de care suntem mândri și abia așteptăm să vă uram bun venit pe arena noastră din estul Londrei, un loc în care suntem atât de fericiți că suntem.”

Videoclipul piesei „I Still Have Faith In You” a fost regizat de catre Shynola.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=pAzEY1MfXrQ

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii