Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

GroupM lansează un program pentru descoperirea și creșterea de noi talente în industria media

Programul Campus Media Academy este noua școală informală dedicată absolvenților de facultate care își doresc să descopere industria media, în cele mai mici detalii. Progrmul începe în ianuarie 2022, iar tinerii sunt deja așteptați pentru înscrieri.
Nineta Ceaus

Rețeaua internațională GroupM are o tradiție ca educator informal care pune la dispoziția tinerilor o adevărată experiență de învățare, dincolo de standardele învățământului tradițional.  Recent, GroupM Digital Academy UK, Australia și Noua Zeelanda au format 75 de tineri care deja sunt parte din agențiile Grupului, la nivel internațional, iar Media Campus Academy este o continuare la nivel local a acestor programe.

Misiunea acestui bootcamp, care se va desfășura la București, este să îi descopere pe acei tineri care sunt în căutarea unui job în industria de media. Dincolo de partea teoretică, programul oferă experiența lucrului propriu-zis alături de specialiștii GroupM, pe baza unei programe solide, aplicată pe fiecare dintre zonele de business ale Grupului.

Nineta Ceauș (foto), Director HR GroupM: „Tinerii sunt atrași de această industrie, dar observăm din interacțiunea cu ei că nu știu exact despre ce este vorba. Și e firesc să fie așa deoarece nu există un program bine structurat și aplicat de formare a viitorilor profesioniști de media. Campus Media Academy își propune să acopere acest gol printr-o abordare fresh de “learn & work”, de educare, dar și de identificare a acelor talente care să susțină agențiile și clienții într-o epocă în care doar cei abili și bine pregătiți rezistă.”

Campus Media Academy își va deschide porțile în luna ianuarie 2022 și va fi găzduit periodic, în module de 6 luni, la sediul central GroupM din București, The Podium WPP Campus.

Programul se va desfășura într-o formulă hybrid (on&offline), cu sesiuni de self-learning, învățare asistată de un trainer și practică pe întreaga perioadă, totul intr-o maniera de lucru agilă.

Programul le oferă tinerilor mai multe direcții de dezvoltare în această industrie, de la media planner (online sau offline) la account manager, până la roluri de implementare de campanii complexe în mediile digitale.

„Atât pe parcursul programului, cât și la finalizarea acestuia, tinerii își pot securiza un job full time în oricare agenție parte din Grup, în funcție de interes, abilităti și potențial” – Nineta Ceauș, Director HR GroupM.

Campus Media Academy face parte dintr-un program mai amplu care vizează și studenții interesați de programe de internship de 3 luni, dar și liceeni, care vor să se familiarizeze cu industria de media.

Cei interesați pot aplica accesând www.mediastar.ro sau folosind anunțul deja live pe LinkedIn.

GroupM este lider-ul global de management al investițiilor în media, care gestionează peste 60 miliarde de dolari în investiții anuale de media, prin intermediul agențiilor Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX și Xaxis. Portofoliul GroupM include Data&Technology, Investiții și Servicii, toate unite sub umbrela noii ere media în care comunicarea aduce valoare adăugată omenirii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii