Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Groupama va asigura sportivii românii până în 2018

Groupama Asigurări și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), au semnat un nou parteneriat pentru perioada 2016 – 2018.
Semnare parteneriat Groupama COSR (1)

Prin acest parteneriat, Groupama Asigurări, în calitate de asigurător oficial al COSR, se angajează să sprijine activitățile COSR oferindu-le sportivilor din loturile participante la urmatoarele șase ediții ale competițiilor olimpice, atât cele de iarnă, cât și cele de vară, produse de asigurare de călătorie, de viață, de asigurare obligatorie RCA și asigurare facultativă a flotelor de autovehicule (pentru 26 de autovehicule) și de asigurare de incendiu și alte calamități.

Per total, valoarea estimată a polițelor este de 207.000 de euro, ele fiind oferite integral în sistem barter, ambele contracte fiind intermediate prin partenerul acestora, Gras Savoye.

”Ne dorim să fim alături de COSR și de acești sportivi de excepție pe parcursul celor mai solicitante momente din următorii trei  ani, oferindu-le, în parte, liniștea de care au nevoie pentru a obține rezultatele pe care și le propun”, a declarat François Coste, director General al Groupama Asigurări.

„Groupama este asigurătorul oficial al COSR până în 2018. Continuăm astfel o colaborare începută în 2012. Groupama Asigurări ne ajută să fim mai aproape de marea performanță și pentru asta trebuie să le fim recunoscători. Sportivii britanici spun «your body is your business». Ca să te implici chiar mai mult de 100%, trebuie să știi că în spatele tău este cineva care te susține în cazul în care apar accidentări care te scot din circuit. Ca sportiv, am lucrat cu această companie și în Franța și de fiecare dată au fost superprofesioniști”, a declarat Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Groupama va asigura delegațiile lotului național la Jocurile Olimpice pentru Tineret în iarna lui 2016 de la Lillehammer, Festivalurile Olimpice ale Tineretului în iarna și vara anului 2017 și la Jocurile Olimpice și Jocurile Olimpice pentru Tineret în vara anului 2018. De asemenea, asigurătorul va fi prezent la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, în cadrul cărora se va implica prin realizarea unor proiecte speciale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii