Cautare
, Contributor

Tech |
|

Grecii de la SoftOne intră pe piața românească și estimează afaceri de 1 milion de euro

SoftOne, furnizor de soluții software de business din Sud-Estul Europei, a intrat oficial pe piața din România și estimează o cifră de afaceri de peste un milion de euro, în acest an.
Solutii software

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, după o investiție inițială de circa un milion de euro, dar până la finele acestui an valoarea investițiilor bugetate de companie va ajunge la circa 1,5 milioane de euro. Totodată, potrivit oficialilor SoftOne România, cifra de afaceri a subsidiarei furnizorului de soft este estimată la circa un milion de euro.

,,Ne-am extins pe piața din România deoarece este o piață foarte interesantă pentru soluțiile de business oferite de SoftOne. Avem diferențiatori puternici – singura soluție ERP omogenă atât în Cloud, cât și pe serverul clientului care poate fi 100% personalizată, la un raport preţ-performanţă excelent. Prin urmare, soluția noastră ERP oferă avantaje competitive și sprijină dezvoltarea companiilor într-un mediu complex de afaceri, precum este cel românesc”, a declarat Antonis Kyriazis, CEO SoftOne Technologies.

SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner și unul dintre furnizorii de soluții Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) și Business Intelligence (BI). Compania are mai mult de 1.000 de instalări în cloud, 300 de parteneri, 500 de dezvoltatori asociați și 100 de angajați, precum și un număr total de 12.000 de clienți în varii piețe internaționale (Grecia, România, Cipru, Rusia, Bulgaria, Serbia și Turcia).

La sfârșitul anului 2013, SoftOne Technologies a înregistrat o cifră de afaceri de peste 5 milioane euro, o creștere de peste 19% față de 2012.

Printre clienții actuali ai SoftOne se numără JTI, Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Onedia Distribution, Dablerom, Cosmos Mobile și Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii