Cautare
, Staff

Bunuri de consum |
|

Grecii de la Gregory’s intră pe piața din România și deschid prima locație în nordul Bucureștiului

Gregory’s, rețeaua de locații de tip coffee & Greek deli din Grecia, anunță intrarea pe piața din România odată cu deschiderea unei unități în zona de nord a Bucureștiului, începând cu luna iulie.
George Makridis CEO Green Break SRL

 

Deschiderea Gregory’s sub conceptul de coffee & Greek deli, din zona complexului rezidențial și de birouri UpGround din București, face parte din strategia grupului grec de expansiune a operațiunilor în Europa de Est. Unitatea este operată de companie, urmând ca până la sfârșitul acestui an Gregory’s să inaugureze alte trei unități proprii pe plan local.

„În ultimii ani, Gregory’s a înregistrat o creștere susținută, devenind unul dintre dintre cele mai mari lanțuri europene din domeniul coffee & food snack. Prezența afacerii în alte țări este o prioritate pentru noi și credem că România oferă cadrul ideal pentru dezvoltarea grupului în Balcani și Europa de Est. În acest context, deschiderea unității din București reprezintă un prim pas în implementarea strategiei de extindere pentru următorii ani”, a declarat Vlassis Georgatos, CEO Gregory’s SA.

În următorii ani, Gregory’s țintește dezvoltarea prezenței pe piața locală prin deschideri de noi unități în toată țara.

“Folosind modelul propriu de franciză, grupul vizează expansiunea reţelei în România prin intrarea în sistem a unor francizaţi din toată țara. În acest context, compania are în plan deschiderea a 80 de unități în România în următorii 5 ani,” a declarat George Makridis, CEO Green Break SRL, compania care deține brandul Gregory’s în România.

Gama de produse a brandului Gregory’s include produse precum plăcinte tradiționale grecești, sandvișuri, cafea, salate grecești, preparate din iaurturi grecești, produse de patiserie, sucuri din fructe și legume și produse vegane.

Înființat în 1972, brandul Gregory’s este în prezent al nouălea cel mai mare lanț din domeniul coffee & food snack din Europa. Rețeaua numără peste 330 de unități în Grecia, Cipru, Germania și Bahamas și aproape 2.500 de angajați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii