Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Grecia va taxa turiștii pentru serviciile de sănătate oferite în timpul sejurului

Turiştii care merg în Grecia vor trebui să plătească o suprataxă de 20 de euro pentru serviciile de sănătate oferite în timpul şederii lor în ţară.
 aboneaza-te
Grecia_1031949604 (1)
Până acum, turiștii nu erau taxați pentru serviciile medicale, indiferent de locul de unde proveneau, cu excepţia spitalizărilor, relatează luni website-ul Greekreporter citat de Agerpres.
De-a lungul timpului, toate serviciile prestate erau complet gratuite, cu singura excepţie a cazurilor în care călătorii necesitau spitalizare în timpul şederii lor în Grecia.

Potrivit unui articol de pe site-ul grec healthreport.gr, Ministerul Sănătăţii din Grecia a decis la sfârşitul lunii iulie ca de acum înainte taxa să fie impusă tuturor călătorilor străini care se prezintă la centrele de sănătate, clinici regionale şi clinici ambulatorii de spitale.

Cei care beneficiază de îngrijiri de urgenţă vor fi de asemenea obligaţi să plătească taxa pentru serviciile care le-au fost prestate. Se vor impune taxe suplimentare pentru cei care au nevoie de analize de sânge şi alte tipuri de screening, în conformitate cu taxele care sunt stabilite de sistemul naţional de sănătate grec.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii