Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Grecia redeschide restaurantele și cafenelele

Autoritățile din Grecia au permis redeschiderea cafenelelor și a restaurantelor ieri, această măsură făcând parte din programul pentru relaxarea treptată a restricțiilor.
 aboneaza-te
distantare sociala coronavirus covid19

Autoritățile din Grecia au permis redeschiderea cafenelelor și a restaurantelor ieri, această măsură făcând parte din programul pentru relaxarea treptată a restricțiilor. Astfel, se plănuiește repornirea economiei care depinde de sectorul de turism, conform Reuters.

Țara care s-a confruntat cu o criză economică de aproape 10 ani se bazează pe turism pentru a-și resuscita economia, după perioada de carantină impusă de infectarea cu coronavirus. Patronii de restaurante își pregătesc localurile și personalul pentru a putea respecta măsurile de protecție și prevenție a răspândirii noului coronavirus.

Mesele sunt situate la distanță una față de cealaltă, chelnerii poartă măști de protecție și se respectă igienizarea localurilor pentru clienții care doresc să ia masa în oraș sau să bea o cafea. Până în prezent, autoritățile au reușit să limiteze răspândirea infectării cu coronavirus de vreme. Numărul de cazuri este de 2.878, iar numărul deceselor este de 171, niște cifre mici în comparație cu alte state din Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii