Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Grecia primește turiști după coduri de bare

Pandemia a determinat autoritățile din Grecia să ia măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii coronavirusului, odată cu deschiderea granițelor și relaxarea restricțiilor de circulație.  
grecia chartere 2020

Astfel, turiștii care vor merge în Grecia de la 1 iulie vor fi nevoiți să completeze un chestionar online, cu 48 de ore înainte de intrarea în ţară. Aici vor trece datele personale, dar și informații cu privire la țara de origine și țările traversate în ultimele 15 zile. Apoi ei vor primi un cod de bare care va determina dacă trebuie să fie supuşi unui test de depistare a coronavirusului la sosire, transmite Agerpres via AFP.

În weekend a fost eliminată procedura de testare aleatorie a călătorilor în funcţie de ţara de origine, întrucât măsura a  provocat confuzie în rândul turiştilor.

Completarea chestionarului va fi obligatorie până la data de 31 august.

În caz de testare, persoana va trebui să se izoleze la adresa furnizată pe chestionar, unde va aştepta rezultatele.

Începând cu 1 iulie, toate aeroporturile din Grecia vor fi redeschise pentru zborurile internaţionale, iar porturile din Patras şi Igoumenista vor primi din nou feriboturi provenite din Italia iar celelalte porturi din Grecia vor fi redeschise pentru navele de croazieră. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii