Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Grecia: Masca de protecție va fi obligatorie pe feriboturi

Autoritățile din Grecia au decis ca purtarea măștii de protecție să fie obligatorie pe feriboturile care navighează spre insule din cauza creșterii numărului de noi cazuri de coronavirus.
 aboneaza-te
shutterstock_427005022

Autoritățile din Grecia au decis ca purtarea măștii de protecție să fie obligatorie pe feriboturile care navighează spre insule din cauza creșterii numărului de noi cazuri de coronavirus, informează Agerpres, citat de Digi24.

Noua regulă privind purtarea măștii de protecție pe feriboturi va intra în vigoare începând de marți și va rămâne până pe 18 august, când sezonul vacanțelor atinge perioada de vârf.

Guvernul din Grecia a impus săptămâna trecută purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise, dar și în cele deschise, în care distanțarea socială nu poate fi respectată.

Specialiștii au raportat sâmbătă 110 noi cazuri de infectare cu coronavirus, acesta fiind cel mai mare bilanț într-o singură zi în ultimele câteva săptămâni. Duminică raportul arăta că numărul de noi cazuri de COVID-19 este de 75.

Până în prezent, Grecia a înregistrat 4.662 de cazuri de infectare cu coronavirus și a raportat 208 decese.

Stelios Petsas, purtătorul de cuvânt al guvernului a declarat “Respectarea acestei măsuri este crucială pentru a evita restricţii şi mai drastice care ar reduce limita de pasageri pe nave”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii